Petraq Pali


Dashurohuni, se jeta eshte dashuri

dhe dashuria jete,duajeni te verteten.

dashuro femren,jepi dashuri nenes babes,

femijeve nipave mbesave shokut farefisit,

bashkeshortit,dashuro vendin te kesh te gjitha keto dashuri,

se dashuria Flet edhe vret, edhe plagos e gropos pa lumturi.

Mos e lini Lulen e dashurise te fyshket

Ujite plehroje,krasite…..te cele e te krijoje gonxhe si vete vete dashuria.

About Post Author