Petraq Pali


Shume jane shtuar _afiet_

spiunet me celular

te pa bese me cdo kohe

intrigante te pa par…

privacia e njeriut

e gjitha ne syrvejim

nuk eshtë me syri zotit

po spiunet ne vezhgim.

te shikosh nje cift qe puthet

ne shtepi a ne pazar

celulari i spiunit

dokument në arshive e mban…

te gjithe me celular ne dore

me pak dalin deshmimtare

veper e mire apo e keqe

per te qeshur a per te qare….

distancohu nga i ligu

po e dallove kush eshte

se kamera e spiunit

te felliq por dot s te nduk…

ashtu tha dhe fallxhofka

kur fatin te ka hedhe

inat te kane e i ke

por mos pirdh as kete here.

pJp

About Post Author