Pilotët e FedEx filmuan UFO që ndoqi aeroplanin e tyre


Një aeroplan mallrash thuhet se ka hasur në një objekt misterioz gjatë një fluturimi rutinë mbi Meksikë vitin e kaluar.

Sipas raportimeve, incidenti, i cili ndodhi më 19 mars 2020, përfshinte dy pilotë që kishin fluturuar pranë Monterrey-t kur hasën në një “rruzull pulsues”.

Objekti i paidentifikuar ra nga lart dhe përputhej me lartësinë e tyre përpara se të fluturonte përkrah aeroplanit për rreth 30 minuta.

Ndërsa pilotët nuk janë emëruar, njëri mendohej se ishte një pilot karriere me 19 vjet përvojë, ndërsa i dyti ishte një pilot luftarak veteran i cili kishte fluturuar më parë me F-15.

Ata janë përshkruar si ” kompetentë avacioni , me përvojë të lartë në vëzhgimin dhe identifikimin e avionëve dhe janë të aftë të përcaktojnë vëzhgimet dhe incidentet normale nga ato të pazakonta”.

Sipas raportit të Qendrës Kombëtare të Raportimit të Aviacionit për Fenomenet Anomale (NARCAP), avioni ishte nisur nga Aeroporti Ndërkombëtar i Queretaro dhe ishte rrugës për në Memphis, Tenesi kur ndodhi shikimi.

Oficeri i Parë fillimisht kishte besuar se objekti ishte një meteor derisa përputhej me shpejtësinë dhe lartësinë e avionit, duke treguar se ishte nën një lloj kontrolli inteligjent.

Kapiteni e përshkroi UFO-n si “një objekt plazmash të bardhë të verdhë të shkëlqyer, në formë loti”.

Dy burrat në fakt arritën të kapnin rreth pesë minuta filmime të objektit, të cilat gjithashtu shfaqin dialogun e tyre në momentin e shikimit.

Drejtori ekzekutiv i NARCAP, Ted Roe, e pa incidentin veçanërisht intrigues.

“Ne kemi një bazë të dhënash që nga viti 1916,” tha ai. “Ai përshkruan katër lloje bazë të takimeve me UAP dhe ato janë topa drite, sfera, cilindra dhe disqe.”

“Unë kalova në analizë. Kishte disa argumente se mund të kishte qenë një efekt astronomik. Afërdita ishte mjaft e ndritshme atë natë. Por kur merr të gjithë narrativën se si e përshkruanin ra vertikalisht, u ndal në lartësinë e tyre dhe më pas ritmi aeroplanët e tyre, kjo është një histori shumë e qëndrueshme. Ne kemi pasur shumë prej tyre.”

“Ata fluturuan drejt veriut nga aeroporti Queretaro. Afërdita ishte mjaft e lartë në qiellin perëndimor në atë pikë dhe e ndritshme, ata e dinin mirë këtë.”

About Post Author