Piloti  i habitur nga objekti misterioz mbi Atlantic City


Redaktori i rubrikës:”UFO”
1.

Objekti misterioz, i cili pasqyronte lëvizjet e pilotit, u kap nga kamera.

Sipas një raporti të Administratës Federale të Aviacionit (FAA) që u zbulua nga The War Zone , incidenti ndodhi më 16 shtator 2018 kur një pilot, i cili kishte fluturuar me një aeroplan të lehtë Diamond DA40 mbi Atlantic City në Nju Xhersi në 2,000 këmbë, vuri re një objekt mjaft i pazakontë.
2.
Fillimisht duke besuar se ishte një grup balonash, piloti e ngadalësoi shpejtësinë, por u befasua kur zbuloi se dukej se po pasqyronte lëvizjet e aeroplanit.Një nga pasagjerët e tij ka regjistruar disa pamje, të cilat mund t’i shikoni më poshtë.Piloti përshkroi se si objekti i paidentifikuar kishte një “antenë në formë V” me një lloj ngarkese të varur nga fundi i saj, ndoshta një aparat fotografik të një lloji.
Ai deklaroi se ai kishte rrotulluar rreth avionit, sikur po përpiqej të regjistronte një video të tij.

3.

Ishte një objekt fluturues i paidentifikuar; sigurisht, nuk ishte një alien,” i tha ai kontrollit të trafikut ajror.
Sipas raportit, objekti ishte shumë i vogël për t’u marrë në radar.
Siç qëndrojnë gjërat, mbetet e paqartë saktësisht se cili ishte objekti ose kush e operonte atë, megjithatë sipas të gjitha gjasave ishte një lloj droni i fluturuar ilegalisht dhe rrezikshëm pranë avionit.
Ndërsa dronët e lirë bëhen gjithnjë e më të zakonshëm, incidente të tilla ka të ngjarë të rriten gjithashtu.Është e paqartë nëse zyrtarët arritën apo jo ndonjëherë të kapnin këdo që ishte përgjegjës në këtë rast të veçantë.