Pirro Minella Millona-DEDIKUAR Barie Çupi LUFTËTARES TË PAEPUR DHE TË VENDOSUR!!!


Pirro Minella Millona 

  · 

DEDIKUAR MIKES TIME Barie Çupi LUFTËTARES TË PAEPUR DHE TË VENDOSUR!!!

….. ” Ajo u transformua në një luftëtare, grua e fortë, e vendosur, që

në çdo sfidë është e detyruar të triumfojë….!!”

….Vetë Jeta e saj ashtu ka rrjedhur, duke e detyruar Atë të rritet më e fortë, kur nuk mendonte se mund ta mbante së bashku, kur po shkatërrohej dhe vazhdoi të luftonte për të vazhduar.

Kur nuk mendonte se ishte e mundur.

U bë më shumë se një e mbijetuar, Ajo u transformua në një luftëtare.

Nuk u mbështet në fjalë të zhurmshme dhe të forta për të bërë rrugën e saj…

Jo, Ajo e bëri atë me një besim të qetë dhe me një besim të fortë, që e mohon natyrën e ashpër të kudo ndodhur në etapat e Jetës së saj.

Kurrë nuk është pasive, e butë, megjithëse mund të mos e kuptoni Atë me shikim të parë.

Buzëqeshja e saj aq e çiltër mund t’ju çojë të mendoni se Ajo është gjithshka tjetër përveç asaj, që Ajo është në të vërtetë.

“Një grua e fortë, e vendosur të ngrihet kundër të gjitha sfidave, sepse kjo është Ajo që është transferuar në zjarr, që Ajo farkëtoi nga hiri nga i cili u ngrit”.

Ajo ka kaluar më shumë sesa pjesa dërmuese e njerëzve ta dinë ndonjëherë, se Ajo dhe vetëm Ajo e di se çfarë do të thotë të vazhdosh kur të gjithë do të hiqnin dorë.

Asaj nuk i falet dështimi dhe të “ulë”armët e sakrificës poshtë, se nuk është në “genin “e saj, në gjakun e saj…

Jeta e mësoi shumë kohë më parë të varet vetëm nga vetja, kështu është Ajo që e bëri ndërsa vazhdonte të rritej, ndërtonte dhe evoluonte, kudo.

Ata do të pyesnin veten me zë të lartë se si Ajo gjithmonë arrinte të kthente rikthimet dhe me sa duket gjeti një mënyrë kur që të kishte përherë një rikthim të tillë.

Ajo kishte kaq shumë gjëra për kaq shumë njerëz, që e rrethonin, por Ajo eshtë përgjithmonë krenare për atë që u rrit për t’u bërë:

“Grua e fortë, shpirt i pavarur dhe shpirt i guximshëm”

Poshtë fasadës së qetë, eshtë një grua e jashtëzakonshme me pasion, zemër të zjarrtë dhe idera të guximshme..

Ajo preku Jetën dhe ndriçoi çdo ditë të saj kudo që shkoi.

U “dogj” me intensitetin e një zjarri të egër gurgullues dhe shkëlqeu me shkëlqimin e qiellit më të ndritshëm të natës me Hënë të plotë..

Kishte besim të palëkundur në heshtjen e saj dhe një forcë në buzëqeshjen e saj që nuk mund të mos merret parasysh…

Dhe ne fund mund të themi me plot gojë, se nuk ka asgjë më të fuqishme sesa një grua, që ka ndërtuar vetë vehten në gjithshka..

Kjo është pikërisht Ajo që është.

Ajo është e sigurtë, që askush nuk mund ta harronte kurrë këtë..

…..” Ajo është një luftëtare, grua e fortë, e vendosur, e ngritur kundër të gjitha rrethanave dhe në çdo sfide ka triumfuar….!!”

Pirro Minella Millona

About Post Author