Pirro Minella Millona” Më falni këtë çelës të hap portat e shpirtit…!!”


.” Më falni këtë çelës të hap portat e shpirtit…!!”

….Te kem kete celes ti them “Mirmengjes Jete”!!
Me kete celes te pershendetja me Miremengjes, te gjithe njerezve , qe zgjohen me mendimin pozitiv se e bukura do te jete edhe sot dhe ne vazhdimesi!!.
Ahhh, ky celes tu thote Mirmngjes, Atyre, qe enderrat me te mira qe shikojne naten e tyre te qete, ndodhin, kur zgjohen dhe me deshire i realizojne ato!!.
Ky celes eshte per te uruar Miremengjes, ata optmistet qe mendojne se ne diten e sotme do te bejne me te miren, edhe ne rastin kur nuk shkon si e mendojne por jane te durueshe, dhe vazhdojne buzeqeshjen e tyre frymezuese!!
Ky celes u thote Miremengjes atyre, qe edhe sot si dite e re jane te gatshem te mesojne nga eksperienca e dites se sotme!!
Celesi eshte i gatshem tu thote Miremengjes, edhe atyre qe normalisht presin maksimimin dhe jane te kenaqur edhe kur marrin pak!!
Por ky celes u thote Miremengjes, edhe atyre mendojne se sot nuk presin asgje, por dita ka surpriza te kendshme, pse mos tu ndodhe sot!!
Celesi u thote te gjitheve Miremengjes ne kete jeten tone qe nuk eshte kurre njelloj, por me shpresen qe kemi mbajtur ate deshiren ne Zemrën tone, te duam ndryshimin e perhershem!!.

About Post Author