Pirro Minella Millona:Dedikuar mikes time për datëlindje !!!


DEDIKUAR MIKES TIME PËR DATËLINDJE !!!

…. ” Vetëm kush të kupton e di se tek Ty mund të shikosh personin e mrekullueshëm që je….!!!”

….Unë e njoh shumë mirë jetën tënde si ka rrjedhur.
E di fare mirë, që je lënduar, ke qarë me lotë pafund.
Ti gjithmonë ke fshirë ankthin, ke gjetur buzëqeshjen tënde dhe ke qeshur përsëri.
Aftësia juaj për të buzëqeshur përmes lotëve ju bën shumë më të bukur. Gjithmonë ke gjetur një mënyrë për t’u ngritur nga hiri i një zemre të thyer.
Njerëzit që thanë se do të jenë gjithmonë aty për ju… dhe kurrë nuk ishin.
Ato lot që rrodhën në faqet e tua të fildishta.. nuk ishin për ty.
Ti qave për ta, pasi e dije se ata kishin humbur më shumë.
Ata nuk të merituan në ditën e tyre më të mirë dhe Ti nuk meritoje të braktisesh në ditën tënde më të keqe.
Ti ishe e sinqertë për atë që ishe në të vërtetë. Ata nuk donin të të shihnin për personin e mrekullueshëm që je.
Ti mishërove të gjitha idealet që askush nuk i kuptoi kurrë për ty.
Ata nuk mund të ndalojnë buzëqeshjet dhe të qeshurat,
Gruaja që menduan se e njihnin… por reziultoi se nuk të njihnin fare.
Nuk është nevoja ta fshehësh më të vërtetën tënde.
Ji e sinqertë ndaj asaj që je në të vërtetë dhe lufto pa barrën e pritshmërive.
Ju keni luftuar për t’u bërë ajo që jeni dhe është një homazh i mrekullueshëm për guximin, dinjitetin dhe bukurinë tuaj të brendshme!!.
Ju kurrë nuk keni shikuar prapa, por ndonjëherë, ju e dini që vetmia mund të jetë dërrmuese.
Të shoh në sy.
Ndjej zemërimin tënd dhe e di luftën që ke pasur… sepse kam qenë vetë i pranishëm në shumë ngjarje me Ty.
E di që ke menduar për kaq gjatë se nuk do të gjesh kurrë dikë ose se askush nuk do ta kuptonte se ku ke qenë.
Dhe unë po ju them se nuk keni pse të keni më frikë, të trishtuar apo të vetmuar, nuk jeni vetëm dhe do t’ia dilni atje ku duhet të jeni.
Unë nuk mund t’ju premtoj se do të jetë ndonjëherë e lehtë ose edhe se nuk do të bëni kurrë gabime…
Kurrë nuk duhet të përballesh më me stuhite vetëm, të premtoj se në çdo hap do më kesh prane!!!
Ju mund të kapërceni çdo gjë që ju del.
Një hap në një kohë.
….Nuk mund të premtoj se nuk do të pengohesh ose do të humbasësh rrugën, ose nuk mund të premtoj se do të jetë e lehtë..por ja vlen ta vazhdosh…

About Post Author