Pirro Minella Millona:Unë meritoj dashurinë që përputhet me timen…


Unë meritoj dashurinë që përputhet me timen:”Pasionante, respektin reciprok dhe të jetë i vërtetë”…!!”.

…..Sigurisht ka statuse ku më bëjnë të ditur se janë mësuar ti ndjekin të gjitha femrat, por unë kurrë nuk do të jem thjesht një femër tjetër..

Në fakt, kushdo kur të më njohë mua mirë, unë jam shumë më tepër se kaq-

Unë jam një zonjë, por jo vetëm çdo zonjë që mirëpret këdo dhe të gjithë kërkuesit që vijnë të telefonojnë!!.

Unë kam shije të mirë dhe një sy dallues, kështu që nëse planifikojnë të më joshin, do t’ju duhet më shumë sesa të rritin lojrat e tyre..

Sepse lojërat nuk më interesojnë dhe lojtarët më mërzitin.

Unë dua një mashkull dhe jo vetëm çdo gjë që do ta bëjë.

Nuk më duhet askush të më shpëtojë, të më plotësojë ose të përpiqet të më rregullojë.. sidomos, jo një mashkull.

Unë jam një grua e fortë që nuk qetësohem ose nuk pranoj asgjë më pak se më të mirët.

Duhet tja vlejë përpjekjet e tyre se unë meritoj dashurinë që përputhet me timen:

“Pasionante, respektin reciprok dhe të jetë i vërtetë”.

Pra, nëse paraqiten për të më thirrur, të sjellin sjelljen e tyre, respektin dhe bisedën e tyre.

Ata kurrë nuk do të fitojnë zemrën time nëse nuk zhyten thellë në shpirtin tim dhe nuk angazhohen në mendjen time.

Mos më objektivizo, mos më respekto ose mos më trajto si një opsion.., Në këtë rast do të shkoj në rrugën time.

Pra, nëse personaliteti im i zjarrtë dhe qëndrimi im i ngatërruar ju frikësojnë, epo…

Më vjen keq, nuk më vjen keq.

Kjo është ajo që jam dhe çfarë dua në jetën time.

Nëse nuk mund të më përballojnë dhe të mendojnë se janë “shumë”, atëherë ndoshta duhet të kërkojnë diku tjetër për më pak..

Jam e sigurtë se ka shumë nga ato atje jashtë vetëm duke pritur vëmendjen e tyrej..

“Pasion i zjarrtë, lidhje e vërtetë dhe dashuri shpirti”.

Çdo gjë më pak nuk më intereson.

Në fund të fundit, nëse janë të kënaqur me pjesën tjetër, mos ndiqni më të mirën, sepse kurrë nuk do ta fitoni dashurinë time duke bërë atë që kanë bërë gjithmonë.

Hapeni dhe së shpejti do ta shikoni.

Pse unë nuk jam një femër një në një milion, por çdo grimcë Zonjë Fisnike një herë në jetë.

…..Pra, hapuni me mua dhe tregohuni të sinqertë..

Do të ketë vetëm një mundësi me mua.. Por gjithmonë do t’ia vlejë…..

Pirro Minella Millona