Poeti…Gezim Bega


E shikon até atje,është poeti,

Me kujtimet e poezi ngarkuar,

çanta me libra në krahë i mbeti.

ka disa vite në botë ka mërguar.

Me doré njerëzit i përshëndet,

por asnjeri për tê s’do t’ia dijë.

sa ka ardhur nga i ziu kurbet,

vazhdon i vetëmuar rrugën e tij.

Jetojmë në kohë aq të vështira,

ku njerëzi flasin me veten e vet.

s’dallojnê tê keqen nga e mira,

spyesin më;Për artistë dhe poet.

Përse për ta mos tê kemi respekt?

aq keq për poetin tonë të përsosur,

fjala e tij mos të ngelet jo e shkreté,

rrespekte për ballin tēnd tè rrudhosur.

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe duke buzëqeshur