Poezi-Ligor Stafa


Ligor Stafa

1960

Ka studiuar në Universiteti “Luigj Gurakuqi”-Fakulteti Ekonomik

Ka studiuar në Shkolla Industriale “Pavaresia” Vlore.

Shprehje:

Secili është vetëm në zemër të tokës
përshkuar prej një rrezeje dielli:
dhe sakaq bie mbrëmja.”

Në një lojë të vazhdueshme ngurrimi

Duke pritur shndërrimin tim

në një send a insekt

ia marr një kënge

me zë të çjerrë

Kjo nuk është këngë

por trupi im

i xhindosur

i zjarrtë

që shkrin nga mërzia.