Poezi nga Ruzhdi Keraj


Jam ule me merzine teme

para kam nji gote birre e nji qofte

ne klubin e mbushun plot bubullon

e qeshuna e disa te rijve

nuk pyesin per qetsin e njerzve

jane te pushtetshem jane VIP-a

mbush tavolinen plot lshojn rremuze

dhe ndonjeni qeshe fort me çoften

e birren teme ,dhe m’difton me gisht

une ule me merzine teme

para kam nji gote birre e nji qofte

por s’me lane ta pi rehat VIP-at

njeni me njeh e difton me gisht

qoften teme dhe shkrihet gazit.