Pranë do më kesh!Blerta Basha


Blerta Basha

Si yjet që vdesin në mëngjes,

Si një ëndërr ti po ikën.

Mos ik të lutem o dritë,

Nuk di ku të mbështetem,

Kam frik se vetem do mbetem.

Në këtë bot vetmie,

Të vrazhdë të egër,

Të jemi bashkë,

Si dua kësaj kohe

Asgjë tjetër.

Ti vuan dhe dhimbjen e fsheh,

Nëna ime ti puth duart,

Dhe gjithmon pran teje,

Prap do me kesh.