Pranë teje!


Prane teje!

E brishtë eshte nata prane teje .

Ti statuje kristali mē syte zjarr.

Shtrihem ne krahēt e tua .

jete nga frymemarrja jote unë marr.

Nje shtrat I mbushur mē trendafila.

Ku ti je mē I zjarrti trendafili im .

veshtrimi jot rrufe në qiellin e syve .

Ti je flaka e epshit tim…

E brishtë eshte nata prane teje?

Jo I dashur e brishtë nuk mund të jete kursesi .

Ti je vullkan perher aktiv .

Dhe unë prane teje le te behem hi.

Katiola KAROLI

About Post Author