Pranvera Gjoni:Pak-Zë…Pranvera Gjoni

Pak-Zë…

“Sa herë e tejkaloj unin, lind nji dritë-fëmijë që do të kaloj mua, veten dhe kohën në dimensionet e shtrirjes së një fryme.
– Mjeshtria e qënies gjendet pikërisht në burimet e rritjes.
* Pranon të rregullojë veten.
* Ta përfeksionojë atë në thelb.
* Ta pranojnë dhe të luftojnë për lumturinë e përgjegjshme.
* Të jetë simbol i lidërimit!
* Mos të martohet me turmat…
* Të funksionojë gjithmonë, edhe pse mund të ndodhë pa efiçiencën e duhur…”

(Ps … sa herë dua të ndaj diçka nga “Polet” me ju lexues, bindem që akoma s’jam gati ta dërgoj në botim!)

Teksti e foto:-Pranvera Drita Gjoni


About Post Author