Pres-Klara Shehu


Klara Shehu

Pres
Dhe pres, pres persëri…
që ditët të kthehen gjithnjë.
Dhe pres, pres perseri…
ngrohtësinë e shpirtit ta mbulojnë fjalët dhe prekjet e tua.
Dhe pres, pres persëri…
drithërimën e trupin ta ndjej me afërsinë tënde.
Dhe pres, pres përsëri…
që jeta të kthehet ashtu si unë e dua.