Pres të kthehesh-Rajo Qoraj


..

Me more gjerat qe une dua

Ike larg ku s’mund te shoh

Fshive dhe gjurmet e tua

M’le n’vetmi,dielli s’me ngroh.

..

Me vehte more edhe kengen

Qe per ty e pata shkru

Vetem kjo ma ngroh pak zemren

Ndoshta,ndoshta s’me ke harru.

..

Veç tek kenga asht magjia

Kur me ty jam dashuru

Thelle prej zemre fjalet e mia

Veç per ty I pata shkru.

..

Tingellon embel melodia

Me kitarre n’kete perendim

Te kendoj vargjet e mia

Pres te kthehesh ne agim.

..