Prilli:muaj pranveror!Selman Hysi


Prilli muaj pranveror!

Sot 1 Prill,dita e “genjeshtrave….”

“Betohem” se une gjithone theme te verteten..

Si thoni ju miq,a ka njeri qe nuk genjen sote ne kete toke..?

Une theme PO,politika ja fut kote!

Edhe dhelpera e ka bishtin e gjate..

Sa here i nevoitet,e perdreth nga e djatha ne te majte…

Politika ne plan te pare, jeten do t’na e permiresojne..

Me rritjen e pagave,çmimet e larta e shoqerojne…

Qe burri e mban fjalen kete e dine te gjithe…

Edhe moshes trete,pensionin ua “rrite….!?”

Se paraja e kthen “ujin perpjete”

Me 14 Maj,pensionistet do bejne zgjedhjen e vete…!

Eh,po ku gjejme qetesi ne te moshuarit …

Bertet opozita,u keni dhene lemosh ne prag te fushates..

Zgjodha e kete dite,t’ju pershendes..

Per Dhè e Toke,jam burre me bese..

Kete do ta provoje dhe ne vijim..

Kur muajt nje nga nje,te ikin e te vijne….

Ju uroj nje Muaj te mbare per ju miq..

Fat,miresi,dashuri,jeni te gjithe fisnik…

Nga qyteti Fier,1 Prill 2023!

About Post Author