Pritëm të vij unë!Laureta Malaj


Në dritaren e dhomës time

plotë yje ndriçuar.

Hap dritaren dhe shikoj

një djalë rrinte zgjuar.

U afrova dhe i fola :

-Ç’hall ke more djalë?

Pse më sheh dhe rri i heshtur

s’më thua një fjalë.

Çfarë të flas unë më( i mjeri )

dot nuk e besoj.

Kur i shoh ata dy sy

shpirtin ma ngacmojnë.

Ata yje që kërkoja

i gjeta shumë pranë.

Tani dhe dita të bjeri

s’më bënë më derman.

Eja djalë mos rri ti zgjuar

në këtë natë të gjatë.

Ata mend m’i more mua

dhe mos bëj shamatë.

Ne tani e dimë shumë mirë

s’i erdhi kjo punë.

Po nuk erdhe dhe njëherë

pritëm të vij unë!

LAURETA MALAJ. 22/2/2024.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe mjekër

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 252

Të gjitha reagimet:

11Mimoza Maria Ajdhoni, Piro Millona Minella dhe 9 të tjerë