Pritja!Blerta Basha


Blerta Basha

Nga pritja e gjatë për ty kaq kohë,

Cudi si s’jam c’mend vërtetë,

Tymnaja e mallit për ty në shpirt,

shfaq c’do cast imazhin tënd!

Ah këto mungesa sa veshtirë,

Vec unë edi dhe kjo zemër,

Pritja për ty dhembje pa fund.

Ne pritje shpresat kurr s’do ti humb.

Dielli do dal përsëri,

Shprestare e paepur jam për ty,

Nje ditë do të vish ta shuaj këtë mall,

E përgjithmon do te kem pranë!