Pse ish-piloti i CIA-S, John Lear ka thënë se në Hënë ka qytetërime?


Një ish-pilot i CIA-s John Lear dha një pjesë të jetës së tij për të shërbyer si pilot i Forcave Ajrore të SHBA-së dhe më pas punoi për Agjencinë Qendrore të Inteligjencës (CIA). Në një nga intervistat e tij, John bëri një njoftim të bujshëm se Toka është një burg hapësinor dhe zhbllokoi disa mistere të hënës. Ai gjithashtu vuri në dukje se në univers, ka ende shumë planetë të banuar të niveleve të ndryshme të zhvillimit.

Duke qenë se fluturimet në hapësirë ​​kryhen vetëm brenda së njëjtës galaktikë në të cilën ndodhet planeti Tokë, dhe madje edhe atëherë në distanca shumë të shkurtra, prandaj, nuk ia vlen të refuzohet plotësisht informacioni i dhënë nga Gjoni, sepse qeveria gjithmonë ka diçka për të fshehur. .

Duke qenë se fluturimet në hapësirë ​​kryhen vetëm brenda së njëjtës galaktikë në të cilën ndodhet planeti Tokë, dhe madje edhe atëherë në distanca shumë të shkurtra, prandaj, nuk ia vlen të refuzohet plotësisht informacioni i dhënë nga jjoni, sepse qeveria gjithmonë ka diçka për të fshehur. . Vlen të përmendet kjo deklaratë e oficerit të CIA-s: “Hëna është një trup artificial që u tërhoq zvarrë në planetin tonë, si rezultat i të cilit shpërtheu një epokë akullnajash në Tokë që vrau të gjitha gjallesat”. Në fakt, rrethanat e shfaqjes së hënës në hapësirën e jashtme nuk dihen saktësisht dhe askush nuk e ka parë pjesën e pasme të hënës. John shpjegoi gjithashtu në intervistën e tij se si Hëna ishte krijuar në Jupiter dhe ishte sjellë në orbitën e Tokës rreth 15,000 vjet më parë, e cila ishte pothuajse rreth epokës së fundit të akullit. Gjithashtu, ai tha se Gritë janë gjithashtu në Hënë, por kryesisht mbeten nën tokë brenda laboratorëve të mëdhenj. he nëse kujtoni fluturimin e amerikanëve në hënë, atëherë lindin edhe shumë pyetje, përgjigjet e të cilave thonë vetëm se amerikanët nuk ishin në hënë, dhe nëse ishin, atëherë ata patjetër kanë diçka për të fshehur. Oficeri pohoi se në ato ditë, NASA nuk kishte asnjë teknologji që mund të kalonte në mënyrë të sigurt atë brez Van Allen.

Artificialiteti i hënës vërtetohet edhe nga fakti se nëse e shikoni në qiellin e natës, atëherë ajo duket vërtet si plastikë.

Është e pamundur të gjesh prova materiale në fjalët e John Lear, pasi ai vetë thotë se nëse do të arrinte t’i merrte do të shkatërrohej menjëherë.

Christopher Kraft, i cili ishte drejtor i bazës së gjurmimit të NASA-s në Hjuston gjatë misioneve të Apollo Moon, zbuloi bisedën midis Mission Control dhe astronautëve Neil Armstrong dhe Buzz Aldrin pasi u largua nga NASA.

Armstrong dhe Aldrin Nga hëna: “Këto janë gjëra gjigante. Jo jo jo …. ky nuk është një iluzion optik. Askush nuk do ta besojë këtë!”
Kontrolli i Misionit , Hjuston: “Çfarë… çfarë… çfarë? Çfarë dreqin po ndodh? Çfarë ka që nuk shkon me ty?”

Armstrong dhe Aldrin : “Ata janë këtu nën sipërfaqe.”
Kontrolli i Misionit : “Çfarë ka? Emisioni u ndërpre… kontrolli i ndërhyrjes duke thirrur Apollo II.”

Armstrong dhe Aldrin : “Ne pamë disa vizitorë. Ata ishin atje për një kohë, duke vëzhguar instrumentet.”
Kontrolli i Misionit : “Përsëritni informacionin tuaj të fundit.”

Armstrong dhe Aldrin : “Unë them se kishte edhe anije të tjera kozmike. Ata janë të rreshtuar në anën tjetër të kraterit.”
Kontrolli i Misionit : “Përsëriteni…përsërisni!”

Armstrong dhe Aldrin : “Le ta tingëllojmë këtë orbitë….. Në 625 deri në 5…lidhet rele automatike… Duart më dridhen aq shumë sa nuk mund të bëj asgjë. Filmoni atë? Zot, nëse këto kamera të mallkuara kanë kapur ndonjë gjë… çfarë atëherë?”
Kontrolli i Misionit : “A keni marrë ndonjë gjë?”

Armstrong dhe Aldrin : “Nuk kisha asnjë film në dorë. Tre të shtëna të disqeve apo çfarëdo që të ishin ato që po e prishnin filmin.”
Kontrolli i Misionit : “Kontroll, kontroll këtu. A jeni në rrugën tuaj? A ka mbaruar zhurma me UFO-t?

Armstrong dhe Aldrin : “Ata kanë zbritur atje. Ja ku janë dhe po na shikojnë.”
Kontrolli i Misionit : “Pasqyrat, pasqyrat … i keni vendosur ato?”

Armstrong dhe Aldrin : “Po, ata janë në vendin e duhur. Por kushdo që i ka bërë ato anije kozmike me siguri mund të vijë nesër dhe t’i heqë ato. Mbi dhe jashtë.”

A e dini se pionieri i hapësirës dhe njeriu i gjashtë që shkeli në sipërfaqen hënore, Edgar Mitchell besonte fort në ekzistencën e jetës jashtëtokësore dhe sipas tij, NASA ka punuar me ta për një kohë të gjate.

Viki Verma