Pse?Mimoza Nebiaj


Poezi nga: Mimoza Nebiaj!

Pse je kaq e heshtur,

Sonte?

Vështrimin hedhur,

Diku larg,

Papritur loti lagu faqen,

Se di kur do takohemi,

Prape?

Vështrimin dot nuk e largon,

Moj Mimoze çfarë te shqetëson?

Dhe ky lot s’po te pushon,

Me thuaj vetëm nje fjale,

Qe ta kem mos te ndjej,

” Mall”…

Ke një brenge dhe dot,

Se thua,

Për ato hallet e tua,

Pse s’mi tregon edhe mua,

Ndoshta nje dite,

Kane për te mbaruar…

M.N.

Valare Gjirokaster.