Punonte në Antarktidë pa makina të fuqishme për të kontaktuar zanatet e huaja në hapësirën e thellë


Një iniciativë novatore është udhëhequr nga Dr. Steven M. Greer, një themelues i njohur i Projektit të Zbulimit dhe një autoritet i respektuar për fenomenet UFO/UAP. Dr. Greer bëri një prezantim të jashtëzakonshëm më 12 qershor 2023, në Klubin Kombëtar të Shtypit në Uashington, DC, duke zbuluar prova bindëse që kanë të bëjnë me projektet e fshehta dhe të paautorizuara të buxhetit të zi të lidhur me operacionet e UFO/UAP.

Për më shumë se 33 vjet, ai ka punuar si vullnetar në Projektin e Zbulimit dhe hera e fundit që ai zhvilloi një ngjarje ishte 22 vjet më parë, më 9 maj 2001, ku iu bashkuan 22 individë nga sektorë të ndryshëm qeveritarë. Në një ngjarje të fundit 3-orëshe, Dr. Greer prezantoi hetimet e tij mbi programet sekrete dhe iu bashkuan gjashtë sinjalizues të guximshëm, të cilët ndanë informacione bindëse rreth operacioneve të fshehta.

Në këtë ngjarje të gjatë, dëshmia më bindëse vjen nga Eric Hecker, një ish-kontraktor i Raytheon që kaloi një vit në Polin e Jugut. Ai zbuloi informacione mahnitëse për një program sekret hapësinor që po kryhej në Antarktidë. Përvoja unike dhe aksesi i Heckerit në teknologjinë e përparuar në stacionin e Polit të Jugut i kanë ofruar atij njohuri thelbësore që ai beson se duhet të ndahen me botën.

Shënim: Raytheon Technologies Corporation është një konglomerat shumëkombësh amerikan i hapësirës ajrore dhe mbrojtjes me seli në Arlington, Virxhinia. Është një nga prodhuesit më të mëdhenj të hapësirës ajrore dhe mbrojtjes në botë për nga të ardhurat dhe kapitalizimi i tregut, si dhe një nga ofruesit më të mëdhenj të shërbimeve të inteligjencës.

Vargu i Dritës Neutrino dhe Armët e Energjisë së Drejtuar

Hecker e filloi dëshminë e tij duke shpjeguar rolin e tij si tregtar dhe zjarrfikës në stacionin e Polit të Jugut. Ai theksoi se teknologjia atje, veçanërisht detektori i neutrinos IceCube , shërben për qëllime përtej asaj që zbulohet publikisht. Ai thotë se u zgjodh për të zbritur në stacionin e Polit të Jugut në Antarktidë në vitin 2010, ku kaloi një vit të tërë nga Raytheon Polar Services si punonjës i një kontraktori të palës së tretë për Fondacionin Kombëtar të Shkencës.

Ai paraqiti dokumentacionin që tregon se ka 5,160 DOM (Module Optike Dixhitale) të ngulitura në akull që mund të transmetojnë me 2047 volt secili. Ky zbulim sugjeron që detektori i neutrinove ka aftësi shumë përtej dëgjimit pasiv, duke funksionuar në mënyrë efektive si një platformë armësh me energji të drejtuar me shumë aspekte. Madhësia dhe fuqia e tij sugjeruan se mund të përdoret për komunikime në Hapësirë ​​të Thellë (kuantike) me anijen kozmike që udhëtojnë në të gjithë sistemin tonë diellor dhe më gjerë.

Hecker i zbuloi Dr. Michale Salla në një intervistë se “çdo DOM ka kapacitetin për të transmetuar në 2047 volt, gjë që, për mendimin tim, e bën atë transmetuesin më të madh në botë me grupe fazore. Ky zbulim më bëri të hulumtoj dhe të lidhem me Dr. Greer, pasi përputhet me konceptet që ai paraqet në lidhje me armët me energji të drejtuar dhe pajisjet e komunikimit për anijet që udhëtojnë më shpejt se shpejtësia e dritës. Unë besoj se ky detektor shërben si pajisje komunikimi për komunikimin ndërgalaktik.”

Gjatë intervistës, Dr. Salla shpreh magjepsjen e tij me temën e komunikimit dhe pranon se komunikimi elektromagnetik tradicional mund të jetë joefikas për komunikimin me anije kozmike në distanca të gjata për shkak të vonesës kohore. Ai e pyet Heckerin nëse po sugjeron që Detektori i Neutrinove i IceCube mund të përdoret për komunikim kuantik. Në përgjigje, Eric Hecker shpjegon se bazuar në kërkimin dhe dokumentacionin që ka mbledhur, duket se anon më shumë drejt komunikimit kuantik. Ai thekson se dokumentacionin mbështetës e siguron në faqen e tij të internetit për të vërtetuar këto gjetje. Hecker më tej vëren se qëllimi i tij është të paraqesë faktet dhe të mbështesë shqetësimet që të tjerët kanë ngritur tashmë. Si dikush që e ka përjetuar objektin nga dora e parë, ai pohon se diçka po ndodh,

Funksionet e Stacionit të Polit të Jugut

Hecker shtjelloi më tej funksionet e ndryshme të stacionit të Polit të Jugut, duke deklaruar se ai vepron si një stacion kontrolli i trafikut ajror për mjetet ajrore jashtë botës, duke përfshirë automjetet jashtëtokësore dhe të prodhuara nga njeriu që lëshojnë neutrino. Ai gjithashtu pohoi se objekti mundëson komunikime më të shpejta se drita, gjë që është thelbësore për udhëtimin ndëryjor. Ai iu referua sulmit të kaluar të Gary McKinnon ndaj NASA-s, duke zbuluar ekzistencën e një flote jashtë botës dhe propozoi që stacioni i Polit të Jugut të jetë i dobishëm në lehtësimin e komunikimeve të tilla.

“Përveç aftësisë për të zbuluar neutrinot dhe automjetet ekzotike, unë kam ofruar dokumentacion që tregon se ky është gjithashtu një sistem për komunikime më të shpejta se drita. Në të kaluarën, Gary McKinnon ka hakuar NASA-n, ka gjetur flotën jashtë botës, listën e kapitenëve dhe është e qartë se nëse kemi automjete më të shpejta se të lehta që lëvizin në të gjithë sistemin, do të na duhen më shpejt se… komunikimet e lehta. Ky është ai objekt,” shpjegon Hecker.

Pajisja gjeneruese e tërmeteve dhe sistemi ELF

Duke vazhduar dëshminë e tij, Hecker zbuloi një aspekt shqetësues të stacionit të Polit të Jugut. Ai pohoi se gjatë kohës së tij atje nga viti 2010 deri në 2011, aktiviteti sizmik ndodhi kur u aktivizua për herë të parë detektori i neutrinove IceCube, duke treguar potencialin e tij për të gjeneruar tërmete. Për më tepër, ai pohoi se stacioni i Polit të Jugut strehon një sistem ELF ( Frekuencë jashtëzakonisht të ulët ), që fillimisht besohej të ishte çaktivizuar, por më vonë u zbulua se ishte plotësisht funksional. Ai sugjeroi që ky sistem, së bashku me teknologjitë e tjera, të shërbejë për qëllime të liga.

“Ka një sistem ELF në stacionin e Polit të Jugut. Kur mbërrita, më thanë se ishte i fikur, i çmontuar dhe i zhdukur plotësisht. Në punën time, më duhej të gjeja qarkun për disa riparime të tjera, dhe zbulova se ky sistem në fakt është plotësisht i aktivizuar, në funksion dhe po përdoret me sistemet e tjera gjithashtu për qëllime të liga, “tha Hecker. .

Komunikimet sekondare me rreze të gjatë dhe furnizimi me energji elektrike

Hecker diskutoi një aspekt tjetër intrigues të stacionit të Polit të Jugut, domethënë Observatori i Kërkimeve Atmosferike që ndodhet në sektorin e Ajrit të Pastër. Ai pretendoi se kishte parë një lazer të fuqishëm jeshil që dilte nga ky objekt, duke spekuluar se ai mund të përdoret për komunikime me rreze të gjatë ose si një sistem mbrojtës.

Për më tepër, ai ngriti shqetësime për furnizimin me energji elektrike në stacionin e Polit të Jugut, duke vënë në dukje se kërkesat për energji të teknologjive të avancuara që ai hasi tejkalonin atë që u pranua publikisht. Ai teorizoi praninë e një furnizimi të fshehur me energji bërthamore që i parapriu Traktatit të Antarktidës ose të një sistemi të pazbuluar ekzotik të energjisë.Në dëshminë e tij të shkurtër, Eric Hecker hodhi dritë mbi një program sekret hapësinor që vepron brenda kufijve të stacionit të Polit të Jugut në Antarktidë. Deklaratat e tij dhe dokumentacioni mbështetës sugjerojnë se detektori i neutrinove IceCube zotëron aftësi përtej objektivave të tij të deklaruara shkencore, duke funksionuar si një platformë armësh të drejtuara energjetike, një stacion kontrolli i trafikut ajror dhe një strukturë për komunikime më të shpejta se drita. Hecker ngriti gjithashtu shqetësime në lidhje me potencialin gjenerues të tërmetit të detektorit dhe praninë e një sistemi funksional ELF. Për më tepër, ai vuri në dyshim rregullimet e furnizimit me energji elektrike në stacion. Për ata që kërkojnë informacion më të detajuar, Hecker i drejtoi në faqen e tij të internetit, deciphering.tv, ku ka dokumentuar gjetjet e tij dhe ka vënë në dispozicion të publikut informacion shtesë.