Puthja e parë-Rajo Qoraj


..

Perëndimin e diellit një dite tuj shiku

Lehte u përkula ne faqe me te puth

Seç rrëshqita me poshte une tuj shiju

Mjaltin e ambel nga buza e bute.

Ngjitur për ty s’po mujsha me u largu

Me sy ne heshtje ti me qortoje

Por ngjitur kishe mbete edhe ti me mu

Këtë puthje te pare dhe ti e shijoje.

Një kange magjike ndihej diku lehte

Si nje simfoni Pranvere plot magji

Ne kurthin e zemrës te dy kishim mbete

E ambel kjo puthje nga erdhi se di.