Puthja!Teuta Gjata


 Mendimi ka vlere 

Vetem atehere 

Kur , Behet realitet . 

 Sa deshiroja cka degjoja 

 Ta prekja me duar dhe syte te reagonin 

 Te shikoja doja refleksin e tyre 

 Te jetoja vetem ate moment

 Por nuk u be Kur realitet. 

 U c’vleresua imazhi i krijuar nga ty 

 Te ishte thjesht nji strategji !

 I dhash kohen e duhur 

 Per te mos u zhgenjyer nga njohja .

 Pse fytyrat e ndryshojne imazhin e tyre 

 Behen si kameleon 

 Durimi per te pritur puthjen finale 

 Midis fjales e realitetit

 Ishje vetem ti 

 Teuta Gjata