Pyetje për dietarët fetarë?Nga Feri Arifi


Pyetje për dietarët fetarë si ata katolik, mysliman, dhe ortodoksdhe e të tjerët që unë nuk e di.

1.Bishti kurrizor i njeriut që nuk shkatërrohet as në varre dhe nuk shkatërrohet nga asnje substancë kimike e natyrës…

2.Apo është shpirti ai që nuk vdes.

3. A ndoshta bimsia që do të vazhdoj nga bishti kurrizor , të cilët disa njerz po genjejnë. Kjo duhet jet gjenetika, e njeriut e ati konstruktit fizik dhe metafizik e para lindjes dhe pas vdekjes, apo është bimsia. Apo ndoshta është ky boshti kurrizor fjala e pare si fëmijë, dhe fjala e fundit në pleqri në Tokë!

Pra a është bishti kurrizor si kutia e zeze e Ajroplanit … Apo shpirti shkon në Gjenet, Gjehnem që nuk shtjellohet mirë. Këto janë tri terme që është jeta e botës se sotme dhe e asaj të përtejme dhe bimsia.