Qeveria amerikane së shpejti mund të ketë zyrën e saj të parë për hetimin e UFO -ve në më shumë se 50 vjet


A mund të kthehet Project Blue Book?Qeveria amerikane së shpejti mund të ketë zyrën e saj të parë të dedikuar për hetimin e UFO -ve në më shumë se 50 vjet.Sipas raporteve, Akti i ardhshëm i Autorizimit të Mbrojtjes Kombëtare VF 2022 përmban një klauzolë që kërkon krijimin e një zyre të re të përhershme kushtuar hetimit të Fenomeneve Ajrore të Paidentifikuara.

Nëse kjo vazhdon, do të jetë hera e parë që një përpjekje kërkimore UFO me personel të përhershëm të njohur më parë është krijuar në Shtetet e Bashkuara që nga Projekti Blue Book i cili u zhvillua nga 1952-1969.

Formulimi i saktë në dokument është si më poshtë:

“Jo më vonë se 180 ditë pas datës së miratimit të këtij Akti, Sekretari i Mbrojtjes, në koordinim me Drejtorin e Inteligjencës Kombëtare, do të krijojë një zyrë brenda Zyrës së Sekretarit të Mbrojtjes për të kryer, në bazë të Departamentit, misionin e kryer aktualisht nga Task Forca e Fenomeneve të Paidentifikuara Ajrore që nga data e miratimit të këtij Akti. “

Ky veprim siguron dëshmi të mëtejshme se qeveria amerikane po e merr seriozisht fenomenin UFO dhe se fuqitë që janë konsiderojnë se është me interes të mjaftueshëm për të kërkuar hetime të mëtejshme.

Ai gjithashtu paraqet një ndryshim të qëndrimit duke pasur parasysh se, deri relativisht kohët e fundit, nuk kishte pasur asnjë njohje zyrtare se këto objekte ekzistonin ose ishin duke u hetuar në mënyrë aktive.

Nëse zyra e re shkon përpara, do të jetë vërtet shumë interesante të shihet se çfarë do të dalë me të.

Nga :Unexplained-mysteries.com

About Post Author