Qiellit ja mora premtimin-Rajo Qoraj


..

Tokes ja mora afshin e veres

Mbi dege te pemes e ngrita lart

E shkunda me vrullin forte te eres

Dhe toka u mbushe me drite te artei

..

Botes ja vodha deshirat rinore

Mbi malin e kohes I ngjita lart

Mbi toke I hodha si ortek bore

Ja drodha themelet tokes s’lashtei

..

Qiellit i mora premtimin e jetes

Ne zemer te botes e mbolla si fare

Dhe prita rikthimin e se vertetes

Shpresen e bukur si engjell i bardhe.