Qirjakos Dumos:Nuk kam më adresë-Shqipëroi:Lefter Shomo


QIRJAKOS DUMOS

NUK KAM MË ADRESË

(ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΕΘΥΝΣΗ)

Përse t’më duash?Se më kërkon kam mësuar..

Se bareve të njohur bën kërkim

Përse t’ më duash?Prej trupit tim sa ke vonuar..

Ngadalë të dalësh plot mund e torturim.

Përse t’ më duash?Se këmbëngul

kam mësuar..

Për ne të dy ke një gjë me peshë të rrëfesh

Përse t’ më duash?Por çfarëdo tani që të duash

Nuk do ta gjesh , se kurrë nuk do ta gjesh.

Nuk kam më adresë, biles as celular

Asnjë vend të qëndrueshëm, fije kujtese..

Nga disku im i fortë shuajta gjithçka

Dhe lamtumirë i thashë një ëndrre që po tretet.

Përse t’ më duash?Mora vesh se ke angazhuar

Të njohur, miq ,të informohesh si kaloj..

Përse t’ më duash? Të dal sërish kam filluar

Të gdhihem jashtë, të flirtoj e të jetoj.

Shqipëroi nga origjinali: Lefter Shomo K/ tr 469 q.d.α.