Raporti i UFO-ve në Australi i referohet alienëve “me fytyrë mace”


https://www.unexplained-mysteries.com/images/news_large/news-alien-abduction-ufo.jpg

1,

Alienët dhe xhuxhët me fytyrë mace gjenden në këto tregime të veçanta. 

Skedarët e UFO -ve të deklasifikuar nga Australia i referohen disa takimeve jashtëtokësore mjaft të çuditshme.

Një dokument i deklasifikuar me 58 faqe që detajon takimet e UFO-ve australiane të raportuara midis viteve 1957 dhe 1971, kohët e fundit po shfaq disa histori interesante (dhe mjaft të çuditshme).

Me interes të veçantë është një seksion me katër faqe i cili përpilon dëshmi të ‘sistemeve të armëve’ nga afërsisht 1.000 raporte të UFO-ve. Armët e pretenduara të përshkruara në raport përfshijnë një që mund të ndërhyjë në qarqet elektrike, një që shkakton paralizë dhe një të përshkruar thjesht si një “rreze nxehtësie”.

2,

Disa nga fragmentet e paraqitura në raport janë ‘atje’ për të thënë aspak.

Një fragment nga rasti 848, për shembull, lexon:

“Automjetet janë ngecur në afërsi të një objekti të shkëlqyeshëm dhe transparent në formë kërpudhe që ka pasagjerë me fytyra të ngjashme me macet.Me Protuberance katërkëndëshe poshtë “. Një tjetër, e cila vjen nga Franca, është edhe më e çuditshme:

“Kur Dewilde u përpoq të kapte dy xhuxh , një dritë e fortë portokalli u lëshua nga objekti në shinat hekurudhore rreth 20 ‘larg. Dewilde humbi përdorimin e fjalës dhe këmbëve derisa drita të ishte fikur “

Mjafton të them, këto janë disa takime të ngushta mjaft të pazakonta.

About Post Author