Rend jeta dhe s’ndalet-Ed Pasha Vlonjati


Rend jeta dhe s’ndalet ,

eh sa larg shkon…

tamam si tren ky ritmi i jetes,

që ndal ne cdo stacion !

Ku buja dhe nami ,

dalin mbi te tjerë…

ku loti rend i pari ,

kur dhimjen e ke ndiher !

Ku ëndrrat zgjatin krahët ,

dhe notojn shumë larg ,

ku fjala rend nxiton …

miqtë e saj te kap !

Aty jetojmë të gjithë ,

ku jeta është c’të duash ,

të marësh prej saj

e sekret të ruash !

Ndaj sot mos me zgjoni

sa te ç’lodhem pak …

sërisht do më shihni

kohën prap do kap……

SHKROI : ED PASHA VLONJATI