Rëndësia e artit të lexuarit


Një miku im i nderuar poet e shkrimtar me ndërhyri me miresjedhje një mbasdite në mesanger (siç dinë të hyjnë personat që kanë shpirt zotërie se jo të gjithë e kanë fatkeqësisht) dhe me shkroi pas përshëndetjes formale tekstualisht :
E nderuar zonjë.
“- U bëra kurioz kur me doli në profil një nga poezitë e juaja e fakti që kishte pak komente me nxiti ta lexoja deri në fund, e rilexova përsëri dhe u binda për vlerat, e mesazhet dhe stilin tuaj. Me tingëlloi shumë bukur dhe mos mendo që një poezi syresh që merr qindra komente është poezia me e bukur.
Pak dinë të lexojnë një poezi sepse të lexuarit……është art me vete. ” 

TEUTA SHAQIRAJ

About Post Author