Respekt për nënat-Veronika Leshi


Respekte per nenat

Bijte e nanes dhe te babait

Prindja zemren e kan sa nje oqeane

Prandaj zemrat e tyre rrine tuj kja

Shpinden ju keni kthy dhe nuk po I shikoni ma

Zemrat e prindeve eshte ilac per ju

Eshte ilac te jep dashuri

Eshte ilac te sheron cdo hillerim

Dhe hillerimin ju kthejne ne gesim.

Kur te rriti do ta kujtoni

Ne moshen e atyre kur te shkoni

Atehere nuk do ti urreni

Se ne moshat e tyre dhe ju do te thyeni

Me prindrit mos bani sehir

Se me ju ata e kan gllire

Jan dremit asnjehere nuk jane ngop me gjume

Trupi i tyre pershonte nga lodhja shume

Prandaj o femi a mendoni valle

Se ata prinder jeten ju kan fal

Ju kan rrite me sacrifica dhe me halle

Sherbeni dhe ju prinderve me sakrific te madhe

Edhe ata kane nevoj perhere

Dimen + vjeshte + prandver + dhe vere

Kur tu plotesoni kto ju prinderve me ndere

Atehere tregoni veten tuaj qe jeni fmi me vlere

Bani sakrific sheroni prinderve ata plag

Lumturoni dhe dhe ti shikoni

Mos I leni ne vujtje dhe trishtime

Mos I leni ne dhimje dhe lot

Se neser nuk i dihet ata jetojne sot.