Rishfaqet rrëfimi i ish-Agjentit Kewper të CIA-s në shtratin e vdekjes për zonën 51


‘Agjenti Kewper’. Kredia e imazhit: YouTube / Dëgjimi qytetar për zbulimin e UFO-veNjë intervistë e vitit 2013 me një ish-agjent të CIA-s, i cili pretendonte se kishte njohuri intime për Zonën 51, ka bërë xhiron këtë javë.Në atë kohë, 77-vjeçari, i cili quhej “Agent Kewper” ose thjesht “The Anonymous”, kishte rënë dakord për një intervistë me studiuesin e UFO-ve Richard Dolan dhe krijuesin e dokumentarëve Jeremy Corbell në atë që u përshkrua si “shtrati i vdekjes”. rrëfim për atë që dinte për atë që po ndodhte në Zonën 51.

Ai kishte dhënë më parë një intervistë me gazetaren Linda Moulton Howe në vitin 1998, e cila regjistroi 11 orë kaseta audio, por më pas ai u paralajmërua nga CIA të mos zbulonte asgjë tjetër.

Ai pranoi vetëm intervistën e vitit 2013 sepse po vdiste dhe ndjeu se nuk kishte asgjë për të humbur.

Gjatë seancës, ai pohoi se vizitorët jashtëtokësorë ishin realë, se baza strehonte një numër automjetesh alienësh dhe se dikur ishte dërguar vetë atje për të ekzaminuar një numër artefaktesh (përfshirë diskun që u rrëzua në Roswell, New Mexico).

Ai madje shkoi aq larg sa tha se në objektin ‘S4’ të bazës mbaheshin alienët e gjallë.

“Na mori 13 ose 15 milje në jug për në S4, dhe si hapje të ndryshme të dyerve të garazhit, dhe në këto hapje të dyerve të garazhit ata kishin si vepra artizanale të ndryshme të disqeve,” tha ai.

I pari kishte (artikullin) Roswell dhe u rrëzua, por me sa duket, çdo alien që ishte në të vdiq, përveç një çifti… anija Roswell ishte vërtet e çuditshme sepse dukej si letër alumini shumë e rëndë. “

“Ne mund të ecnim pranë tij dhe e gjithë gjëja ndoshta peshonte 150-300 paund.”

“Në S4 ne shikuam filmin e autopsisë dhe më pas koloneli tha se çfarë kemi këtu është se po intervistojmë një alien gri.”

“Nuk e kishim idenë se do të shihnim gjënë e vërtetë, gjithçka që pamë ishte filmi .”

“Nuk dukej njerëzore për sa i përket tonit të lëkurës dhe në thelb formës së saj, dhe madhësisë – sa madhësia e kokës së saj krahasohet me një njeri normal.”

About Post Author