Robbie Williams e konsideroi karrierën si gjahtar i UFO-ve pasi e pa një të tillë vetë


Robbie Williams gjatë një prej koncerteve të tij live. 

Ylli i popit, i cili u bë i famshëm si pjesë e grupit të djemve ‘Take That’, ka pasur prej kohësh një interes të madh për UFO-t dhe të pashpjegueshmet.Duke folur në Shaun Attwood Podcast kohët e fundit, Williams, interesi i të cilit për fenomenin e UFO-ve ka nevojë për pak prezantim, rrëfeu se ai madje kishte menduar të hiqte dorë nga karriera e tij si një artist i suksesshëm solo për të ndjekur pasionin e tij për të gjitha gjërat e pashpjegueshme.

E vetmja gjë që e ndaloi ishte ai që ai besonte se ishte reagimi i pashmangshëm “i turpshëm dhe poshtërues” i shtypit nëse ai do të duhej “të dilte si një person me kapelë prej kallaji”.

Megjithatë, kjo nuk e ka penguar atë që të ndjekë këtë temë si një hobi gjatë dy dekadave të fundit.

Pjesa më e madhe e interesit të tij për UFO-t rrjedh nga një përvojë personale që ndodhi 17 vjet më parë.

Përvoja ime e parë e duhur shkon në hotelin Beverly Hills,” kujton ai.

“Unë jam me një zonjë të re – ishte më shumë se 17 vjet më parë, sepse kam qenë me gruan time për 17 vjet – dhe ne ishim në dy shezllone hoteli në dhomën time në kopsht duke parë yjet.”

“Pastaj krejt papritur mbi kokat tona në heshtje atë që unë mund ta përshkruaj vetëm si një objekt katror. Unë do të thosha ndoshta madhësia e një kuti e gjysmë .”

“Ishte e zezë mat me Artexing poshtë dhe më pas vija të verdha e të zeza të stilit Hacienda sikur të ishte gjë e këtij punëtori. Hyri në heshtje, mund ta kisha goditur me një top tenisi dhe më pas ai doli jashtë. Unë isha plotësisht dhe plotësisht esëll.”

Çuditërisht, Williams nuk beson domosdoshmërisht se UFO-t kanë origjinë të huaj, në vend të kësaj favorizon një shpjegim të ‘projekteve të zeza të qeverisë’ për fenomenin.

About Post Author