Robert Mavro


Fluturakja e fshehur

Në fund e kuptova që kisha gabuar

Por prapë thoshja s’ka sesi

Dje pse zemra më kishte tradhetuar

Praçë më vështronin ata sy!

Dhe unë diku nga larg e vësjtroja

Kurse ajo e përlotur tërë trishtim

As ajo s’nxorri fjalë të mirë mga goja

Por as unë për të asnjë majjkim!

Dhe sot i habitur them me vete

Ta doja kaq shumë si ka mundësi

Ajo ishte gënjeshtra ime e kësaj jete

E fshehur brenda në ata sy!?

Dhe më ffshihej si flutur nën bsrishte

Dhe unë kërkoja me sy andej -këbdej

Një tjetër donte një një tjetër kishte

Dhe me nje tjetër iku tej!

28,8,21Marsi

About Post Author


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.