Rojë dielli-Sheqere Sina Ozuni


Një re e zezë e madhe si dragoi,

u hap në qiell dhe diellin e pushtoi.

U bëra erë dhe flaka tutje renë,

me sytë e mi, që kurrë gjumë s’flenë.

Largohu nga dielli, i thashë, ti shpirt i zi,

se dielli sjell në tokë lumturi!

Jam rojë e diellit kam kohë. Dhe sot,

me diell gjithë shpirtin e kam të mbushur plot.

Poezi :Autore :Sheqere Sina Ozuni

tè drejtat janè Ligjore

Data- 11.09.2023 Lushnjè

Albania !