Sa do dojsha pak fryme deti-Ruzhdi Keraj


Ruzhdi Keraj

Sa do dojsha pak fryme deti

dallge e vale dhe kange pulbardhash

n’nji mramje ku neper pelhuren e reve

t’qitshin syt e arte yjet dhe t’nusronte

hana

do dojsha uj te krypun ne vend te veses

nadje

nji dallge t’me rrezoje e vala t’me laj gjujt

e vrame

do dojsha flladin ma shume se serenata

t’a tretshin mallin

dhe nalt diku ku mblidhen rete te ndezsha

ne shkreptim nji cingare

sa do dojsha pak fryme deti….