Sa do pres për një përgjigje-Godo Mehmetaj


Sa do pres per nje pergjigje

mike moj e mira mike

me ato naze me vdiqe

e lare me uje pike

Ref;;

Mike moj e mira mike

ma more mendjen dhe ike,,,

Zjarrin qe ndeze s,ma fike

mbeta penge i asaj dite

nje faqe behari shkoi

me mbeten syte nga kroi

Ref

Mike me more inat

per ty ngriesha me nate

ma more mendjen dhe ike

mike moj e shtrenjta mike

Ref

Mike moj dhe sa do pres

ti zgjove enderrat e mia

te lutem ma jep nje shpres

se nga marazi do te vdes

Ref

Mike mos me ler te vuaj

po nuk me deshe me thuaj

ilaci qe sheron mua

e gjej ne buzet e tua.