Sa e ëmbël dashuria-Ferit Toma


Nata sonte është e gjatë

E bukur që më ngacmon,

Në breg po rrinim bashkë

Deti blu po na vështron.

Nën këmbë rrahin valë

Dhe ne të dy vallëzojmë

Sa e ëmbël kjo serenatë

Kujtime dashurie na zgjon.

Vijnë ngadalë ëndrrat e mia

Mbi jastëk e mbi çarçaf,

Sa e ëmbël dashuria

Sa e dashur kjo natë!

F.Toma

Ribotim

Nata sonte është e gjatë

E bukur që më ngacmon,

Në breg po rrinim bashkë

Deti blu po na vështron.

Nën këmbë rrahin valë

Dhe ne të dy vallëzojmë

Sa e ëmbël kjo serenatë

Kujtime dashurie na zgjon.

Vijnë ngadalë ëndrrat e mia

Mbi jastëk e mbi çarçaf,

Sa e ëmbël dashuria

Sa e dashur kjo natë!

F.Toma

Ribotim

Nata sonte është e gjatë

E bukur që më ngacmon,

Në breg po rrinim bashkë

Deti blu po na vështron.

Nën këmbë rrahin valë

Dhe ne të dy vallëzojmë

Sa e ëmbël kjo serenatë

Kujtime dashurie na zgjon.

Vijnë ngadalë ëndrrat e mia

Mbi jastëk e mbi çarçaf,

Sa e ëmbël dashuria

Sa e dashur kjo natë!

F.Toma

Ribotim