Sa kushtuan bizhuteritë e Arbanës në natën finale ? 


Albanian Street Style ka publikuar shifrat marramendëse që kanë patur varësja të cilën moderatorja mbante në qafë dhe unaza. Varësja e Roberto Coin, pjesë e koleksionit privat të Kastrati Jewellery ka kushtuar 200,000 euro , ndërsa unaza e Crivelli ,pjesë e koleksionit të 2022 kap shifrën e 16 mijë eurove. Një finale si ajo meritonte madhështinë jo vetëm të veshjes por edhe të aksesorëve dhe le të themi se Arbana shkëlqeu plotësisht. 

Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author