Sa Larg -kemi shkuar!Meri Kusi


Sa Larg – Kemi Shkuar!!

O zot’ sa larg kemi shkuar!
Po kerkojme: Diej’ Hena e Yje .
Ne Galaktika te tjera..

Tani qe Tokes tone.
I vume flaken po kerkojme: te tjera qiej..!!

Lengon Toka e gjore.
A thua se kjo : Bote s’eshte e jona..

Thyhet nga dhimbja si nje peme.
Ka frike te shoh: Diellin.
S’truket’ friket e heshtjen zgjedh..!!

Toka po kthehet si nje: qiell pa yje.
Dhe Hena po del rralle.
Kane filluar te nderrohen: stinet.
Oret e botes kane nisur’ me u ndale..!!

Sado te lindin lastare.
Token e ka mbuluar: erresira…

Popujt po luftojne me guxim ” Stuhite”.
Qielli hedh : shira te rrembyer.
Flake e vetetime..!!

O zot’ sa larg kemi shkuar.
Shkaterruam gjerat me te bukura.
Te kesaj toke..

Reagoni o njerez te mire.
Mjaft me!
Kjo eshte: BOTA IME- BOTA JOTE..!!