Sa shumë unë doja…


Nga Mimoza Nebiaj!

Sa doja te ishim bashke,

Ne ate qe quhet” Mrekulli”

Sa do doja,

Te isha me ty,

Te nxirrja mallin,

qe kam per ty,

Sa do doja te te kisha prane,

Te me perkedhelje,

Floket ngadale,

Sa do doja qe per nje cast,

Te te ndjeja prane,

Te shuaj ate qe kam brenda si zjarr…

Ate qe se shpreh,

dot me fjale, ate qe i ndez

Zemrat” Flake”….

Ajo e embela dashuri,

Ate qe e rruajme,

Fort ne gji, ate qe se them dot, ate qe me gerryen

Ne kraharor,

Ajo qe me ben te ndihem

Femer,

Ajo qe une dua,

Ajo qe me ben te ndjehem

” Grua,

Ajo qe u rrit dhe u formua,

Ne shpitra te trazuar,

Ah, sa do doja…

M. N.

Sa shumë unë doja…