Sabit Alidema:Një Revistë serioze: “Malli i Shtampës”


Një Revistë serioze, “Malli i SHTAMPËS”, që po rritë vlerën e vet informuese, duke dhënë dhe vlerat e shumta historike e kulturore të shqiptarëve. Njerëzit më kulturë, dinë edhe ta shpërndajnë atë, dhe, Ana Moravës dallohet për gjithllojshmërinë intelektuale.

SHPALLËS

Shoqata e Shkrimtarëve dhe Krijuesve “Ramadan Musliu” nga VITIA – KOSOVA , PËR PUNUMET E GJITHË GLOBIN SHQIPTAR, LETRARE E SHKENCORE MË TË MIRATË, DO TË BOTOHËN NË REVISTEN “MALLI I SHTAMPËS” TE SHSHK “RAMADAN MUSLIU” TË VITISË KOSOVË

DËRGIMI FILLON PREJ DATËS 01.02.2022 DHE MBARON 01,03.2022 DËRGOHËN NË ADRESEN SABIT ALIDEMA NË MESENGJER

MË 31.01.2022

VITI

KRYETARI Sabit Alidema

About Post Author