Sabit Alidema:Për ty nuk bahet vonë


VETËM NUK BAHET VOEN PËR TY

MË TREGO NJË HISTORI

JO PËR TA PRANUAR

SHPIRTI ITI PËRPLASET

I DHASH SHPËTIMIN

EJA ME MUA

SI JE TË MOS JESH

TË THEMI MË PAK FJALË

KUPTON NDRYSHIMIN

TI KTHEHEMI PYETJEVE

PO VDEES PRANDAJ JAM KËTU

U JEP NJRËZVE VETËM FJALË

KISHTE NUK DO TË KISHTE

BUKË E KRYP PËR GJUM

UNË TË FAL

TANI JAM I LIR

IMAGJIONO SE

SHUMË DIJE PRESIM

JE NJËSOJT SIKUR UNË

PSE AQ SHUMË E ADHURON

SI NE DYTË

UNË DHE TI

NUK PRISJA KAQ SHPEJT

U GABOVA ME TY

LODHESH ME DASHURI

ASHTU SI MËTHE TI

ËSHTË ERRSIN ATJE

KAM NDIGJUAR SHUMË RREFIME

ASHTU SI UNË

KUR KENDON BILBILI

MOSU SHQETËSO

DO TË QOJ NË NJË VEND

KU DIELLI SHKELQEN GJITHMONË

KE ME THËNË SHPIRT ZEMËR

GJITHÇKA ËSHTË

E TIJ ËSHTË E JOTE

DO TË SHPËTOJ JETËN

ISHTE SHEJTAR I FUQISHËM

JO PO TË PYES TY

DUHET TË SHKOJ

DO KUPTOJ NJË DITË

ATJE KA MREKULLI

PËRFAT TË KEQ

ZBULOVA SHUMË VOEN

MËSOVA SHUMË MË PAK KOHË

TANI JAM ME LUTJE JO I MALLKUAR

About Post Author