Sabit Alidema:Profesor matematike


Sabit Alidema

/Kushtuar prof.Dr. Sc. Rashit Alidemes/

Specialist i madh

në gjitha fushen arithmetikës

gjeometrisë e algjebrës

i matjave të diellit dhe hënës

tokes e yjeve

marsit e neptunit

edhe diellit

që na ngroh .

Logos per çdo lëndë

të madhe e të rëndë

dije funkcionale

matëse shumë e saktë

si dy e dy

a bëjnë katër?

Me kujtesën

dhe shkathtësinë

e të menduarit

perfekt.

About Post Author