Salla e lashtë e Rekordeve e gjetur në Rumani e mbajtur sekret që nga viti 2003


Në vitin 2003, një zbulim i mahnitshëm u bë nga një anomali e madhe brenda maleve Bucegi të Rumanisë. Një Freemason italian i nivelit të lartë ishte i pari që vuri në dukje një njësi paranormale kryesore sekrete të shërbimit inteligjent rumun rreth zbulimit të bërë nga radari amerikan që depërtonte në terren. Zbulimi i një hemisfere shumë të madhe ose strukture në formë kupole brenda malit, nisi një grup kompleks manovrash gjeopolitike që përfshinin Rumaninë duke u ndjekur shpejt në NATO për “mbrojtjen e saj. “E gjithë kjo ndodhi në të njëjtën kohë një anomali e ngjashme u gjet në Irak duke e bërë atë një faktor të panjohur në pushtimin e udhëhequr nga SHBA.

Brenda strukturës misterioze ishte një depozitë përrallore e informacionit të lashtë – një arkë e vërtetë e njohurive të harruara dhe gjenetikës e ruajtur holografikisht. Kjo Sallë e lashtë e Rekordeve u ndërtua nga një racë e lartë gjigantësh ose jashtëtokësorë me pamje njerëzore. “Salla e Rekordeve” rumune është përfshirë në një luftë të ndërlikuar gjeopolitike midis Pentagonit, qeverisë rumune dhe Freemasons të lartë që luftojnë ose të lëshojnë ose të shtypin informacionin që dalin në arenën publike.

Në këtë intervistë, Peter Moon, autor i famshëm i serisë së librave Montauk, diskuton serinë e librave të Transilvanisë të cilën ai filloi ta redaktonte dhe botonte në vitin 2009. Ai shpjegon se si u përfshi për herë të parë përmes hulumtimit të tij të udhëtimit në kohë në Projektin Montauk. Më pas ai ka udhëtuar rregullisht në Rumani dhe ka qenë në gjendje të konfirmojë aspektet kryesore të historisë.