Sara Berisha flet për momentet më të bukura brenda shtëpisë së Big Brother Vip


 E ëmbla e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, Sara Berisha , vecon ndër momentet më të bukura të qëndrimit të saj surprizën e bluzës së personalizuar me një foto sëbashku me DJ Pm ku nuk mungonte dedikimi dhe parashuta fantastike. Grupi i cili i ka organizuar këto surpriza ka qenë shumë suportues dhe ka falur shumë dashuri për ta jo vetëm brenda shtëpisë por edhe jashtë saj. Sara na tregon se ka kontaktuar me ta dhe gjithashtu na prezanton me dhuratat e radhës, të cilat përfshijnë dy korniza unike me foto të spikatura të cifit.

Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author