Sara Karaj sjell në jetë vogëlushin Greg


Në një postim të ndjerë në Instagram sipërmarrësja dhe vloggerja e dashur për publikun Sara Karaj ka lajmëruar ardhjen në jetë të vogëlushit të saj. Me gjithë dashurinë dhe përkushtimin e gjithë familjes së saj Sara ka uruar kalimin sa më të shpejt të vështirësive pas një jave intensive dhe plot sfida. Urime Sara me jetë të gjatë e të shëndetshme vogëlushi Greg!
Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author