S”do të qe dhe bota…!Zihni Ndregjoni


Mos më turbullo uj.
Tha ujku ,moj dele.
Se do të të coptoj .
Të të bëj ,fërtele….!!

Ku turbullon uj.
Delja ,e bekuar.
More ujk ziu.
Qofsh ,i mallkuar.!

Kështu veprojnë.
Edhe ca, të shkarë.
Shajnë dhunojnë gratë.
Pse jan vet,zuzarë.!

Gratë në këtë botë.
I solli ,perëndia.
Si lule mbi tokë.
Të ndris , njerëzia.!

Gratë janë nëna.
Gratë, janë motra.
Pa grua besoj.
S’do të qe dhe bota.!!

About Post Author