SE Ç’MË DEHU AROMA JOTE


SE Ç’MË DEHU AROMA JOTE

Fatime Kalimashi

  · 

Shkojmë me një poezi dashurie 💃

SE Ç’MË DEHU AROMA JOTE

Flokët tua si mëndafshi verdhë
Rrezet i shpërndan në kaltërsi
Lëkurën tënde të bukur e të njomë
Buzët kërkonin aromën e ëmbël dashuri

Aroma jote si trëndafili kuq kur çel
Se ç’më dehu fort por sikur rakia
Sa herë putha ëmbël ato buzët tua
Ti edhe më shumë kërkoje buzët e mia

Dhe flokët e mëndafshta shikimin ç’ma zunë
Si rrezet e diellit fytyrës m‘u shpërndanë
Duke u puthur ëmbël së bashku buzë më buzë
Të dytë mbyllëm sytë e u puthem me shumë mallë

10. FK
Foto realizuar nga Brahim Kalimashi

About Post Author